Ingrediente
3 cepe mari
2 cepe verzi
4 catei de usturoi
100 gr faina
175 ml lapte
1 1/2 lingura zahar
1 1/2 lingurita sare
2 lingurite praf de copt
varf de cutit de cayenne
3 cepe mari
2 cepe verzi
4 catei de usturoi
100 gr faina
175 ml lapte
1 1/2 lingura zahar
1 1/2 lingurita sare
2 lingurite praf de copt
varf de cutit de cayenne
Mod de preparare
Ceapa se da prin robot, dupa ce e tocata in bucati mai mari, adaugam ceapa verde si usturoiul.
Se adauga faina, praful de copt, sarea, zaharul si laptele. Se pune cayenne dupa gust.
Se pune o tigaie pe foc, se adauga ulei si cand s-a infierbantat se formeaza chiftelute si se prajesc. Cand s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta.
Am descoperit reteta acum cativa ani pe food.com si un mixer de mana HR 1655 ar fi perfect pentru a taia ceapa
Ceapa se da prin robot, dupa ce e tocata in bucati mai mari, adaugam ceapa verde si usturoiul.
Se adauga faina, praful de copt, sarea, zaharul si laptele. Se pune cayenne dupa gust.
Se pune o tigaie pe foc, se adauga ulei si cand s-a infierbantat se formeaza chiftelute si se prajesc. Cand s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta.
Am descoperit reteta acum cativa ani pe food.com si un mixer de mana HR 1655 ar fi perfect pentru a taia ceapa
Mod de servire
Se servesc calde.
Sursa:www.culinar.ro
Se servesc calde.
Sursa:www.culinar.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu