Ingrediente:
400 g cartofi
3 rosii medii
1 dovlecel mediu
Sare,piper
condimente pentru cartofi
Chili iute
cimbru
Patrunjel
Ulei de masline
Mod de preparare:
Cartofii curatati se taie felii potrivit de groase si se fierb 10 minute in apa cu sare,impreuna cu dovleceii. Rosiile se taie felii. Intr-o tava se aseaza legumele alternand feliile de cartofi,dovlecel si rosii. (eu am folosit 2 tavi,o tava rotunda si una ovala,puteti folosii si o tava dreptunghiulara).
Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel si cimbru. Se baga in cuptorul preincalzit pana se rumenesc legumele.
Mod de servire
Legumele gratinate se servesc alaturi de o friptura sau simple.
Sursa:www.culinar.ro
400 g cartofi
3 rosii medii
1 dovlecel mediu
Sare,piper
condimente pentru cartofi
Chili iute
cimbru
Patrunjel
Ulei de masline
Mod de preparare:
Cartofii curatati se taie felii potrivit de groase si se fierb 10 minute in apa cu sare,impreuna cu dovleceii. Rosiile se taie felii. Intr-o tava se aseaza legumele alternand feliile de cartofi,dovlecel si rosii. (eu am folosit 2 tavi,o tava rotunda si una ovala,puteti folosii si o tava dreptunghiulara).
Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel si cimbru. Se baga in cuptorul preincalzit pana se rumenesc legumele.
Mod de servire
Legumele gratinate se servesc alaturi de o friptura sau simple.
Sursa:www.culinar.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu