Ingrediente
- 2 oua
- 50 gr de faina de naut (am dat boabele uscate de naut prin rasnita
- 240 gr de ricotta
- 300 gr de broccoli fiert (eu nu am avut decat 200 g)
- 80 gr de branza Saint Marcellin (eu am pus un cascaval dat pe razatoare)
- 1 catel de usturoi
- 2 oua
- 50 gr de faina de naut (am dat boabele uscate de naut prin rasnita
- 240 gr de ricotta
- 300 gr de broccoli fiert (eu nu am avut decat 200 g)
- 80 gr de branza Saint Marcellin (eu am pus un cascaval dat pe razatoare)
- 1 catel de usturoi
Mod de preparare
Se amesteca ouale cu faina de naut si ricotta pana se obtine o pasta omogena.
Se adauga apoi broccoli, usturoiul pisat si cascavalul si se amesteca.
Se acopera vasul cu o folie si se tine la frigider cel putin 1/2 h (eu l-am tinut mai mult ca aveam si alte treburi). Se modeleaza chiftelutele, se preseaza un pic si se prajesc in ulei.
La fel de bine chiftelutele pot fi si coapte la cuptor.
Se amesteca ouale cu faina de naut si ricotta pana se obtine o pasta omogena.
Se adauga apoi broccoli, usturoiul pisat si cascavalul si se amesteca.
Se acopera vasul cu o folie si se tine la frigider cel putin 1/2 h (eu l-am tinut mai mult ca aveam si alte treburi). Se modeleaza chiftelutele, se preseaza un pic si se prajesc in ulei.
La fel de bine chiftelutele pot fi si coapte la cuptor.
Mod de servire
Chiftelutele de broccoli sunt delicioase, si mai mult, foarte sanatoase! Reteta chiftelute de broccoli a fost propusa de floaura pe forum culinar.
Chiftelutele de broccoli sunt delicioase, si mai mult, foarte sanatoase! Reteta chiftelute de broccoli a fost propusa de floaura pe forum culinar.
Sursa:www.culinar.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu