Ingrediente
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă feliată
1 linguriță fulgi de chilli
350g de dovlecei feliați
200g de spanac proaspăt sau decongelat
125g de ricotta
6 ouă medii
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă feliată
1 linguriță fulgi de chilli
350g de dovlecei feliați
200g de spanac proaspăt sau decongelat
125g de ricotta
6 ouă medii
Mod de preparare
1. Se încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, în care se călește 1 ceapă feliată. Se adaugă 1 linguriță fulgi de chilli și 350g de dovlecei feliați și se mai lasă 5 minute pe foc. Se pun 200g de spanac proaspăt sau decongelat într-o strecurătoare mare și se toarnă peste el apă fiartă. Se răcește sub jet de apă rece, apoi se strecoară bine. Se pune spanacul în tigaie, apoi se presară 125g de ricotta. Se pornește grillul cuptorului la treapta high. Se bat 6 ouă medii și se asezonează, se pun în tigaie și se lasă până când se încheagă aproape complet. Se finisează la cuptor timp de 3 minute, până când ouăle devin rumene.
2. V.N. per porție: 211 kilocalorii, 15g proteine, 6g carbohidrați, 15g grăsimi, 5g grăsimi saturate, 3g fibre, 5g zahăr, 0,5g sare
1. Se încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, în care se călește 1 ceapă feliată. Se adaugă 1 linguriță fulgi de chilli și 350g de dovlecei feliați și se mai lasă 5 minute pe foc. Se pun 200g de spanac proaspăt sau decongelat într-o strecurătoare mare și se toarnă peste el apă fiartă. Se răcește sub jet de apă rece, apoi se strecoară bine. Se pune spanacul în tigaie, apoi se presară 125g de ricotta. Se pornește grillul cuptorului la treapta high. Se bat 6 ouă medii și se asezonează, se pun în tigaie și se lasă până când se încheagă aproape complet. Se finisează la cuptor timp de 3 minute, până când ouăle devin rumene.
2. V.N. per porție: 211 kilocalorii, 15g proteine, 6g carbohidrați, 15g grăsimi, 5g grăsimi saturate, 3g fibre, 5g zahăr, 0,5g sare
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu