INGREDIENTE
conopida (cam de 1-1.5 kg)
Sare
3 oua
3 linguri faina
Ulei
MOD DE PREPARARE
Conopida o desfacem buchetele si o tinem in apa rece , ca sa iasa eventuali chiriasiJ.
O punem la fiert in apa cu sare si o lasam sa fiarba pana cand intra furculita usor in ea .
O scurgem si o lasam sa se raceasca.
Intre timp intr-un castron batem ouale cu putina sare , si faina .
Punem tigaia la incalzit si punem in ea ulei .
Fiecare buchetel de conopida il dam prin amestecul de ou si faina si il punem in tigaie la prajit .
Il lasam sa se rumeneasca pe-o parte si il intoarcem apoi pe cealalata parte . Mai mult de 2-3 minute nu ar trebui sa stea pe o parte.
Scoatem bucatile pe un servetel de hartie , pentru a se scurge surplusul de ulei.
Pofta buna .
Sursa www.bucataras.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu