INGREDIENTE
2 BUCATI DE CEAPA ROSIE
2 LEGATURI CEAPA
2 LINGURI ULEI
6 CARTOFII
400 GR,CIUPERCI LA CUTIE ;2 CUTI SE FOLOSESTE
250 GR;CASCAVAL
6 ROSII ERAU MICI
MARAR O LEGATURA
CHIMEN;CIMBRU;BUSUIOC;PIPER;OREGANO
4 CATEI DE USTUROI
2 BUCATI ARDEI GRAS ROSU
CONDIMENTE DE CARTOFII
4 LINGURI PASTA DE TOMATE.
MOD DE PREPARARE
1. SE UNGE O TAVA CU 2 LINGURI DE ULEI;SE DA DEOPARTE.SE CURATA CARTOFII TE TAIE FELI SI SE FIERB 10 MINUTE SE SCURG SI SE PUN DEOPARTE.
2. SE SCURG IN STRECURATOARE CIUPERCILE APOI SE PUN INTR-UN CATRON.ROSILE SE SPALA SI SE TAIE FELI.CEAPA SE TAIE RONDELE SI CE-A VERDE SI ACEEA ROSIE.SE SPALA SI ARDEIUL ROSU SE CURATA SE TAIE MARUNT.
3. SE RADE CARCAVALUL PE RAZATOAREA MICA SE PUNE DEOPARTE.SE PUNE IN PRIMUL RIND CEAPA SI ARDEI
4. SE PUNE UN RIND DE CARTOFII IN TAVA APOI CIUPERCILE PE CARE LE-AM PIPERAT SI AM PUS CONDIMENTE DE CARTOFII SE PUNE UN RIND ROSII AOPI CASCAVAL.APOI CARTOFII;ROSII;CIUPERCI;CEAPA.
5. ULTIMUL RIND ESTE DE CARTOFII.SE PUNE PASTA DE TOMATE CU 2 CANI DE APA CALDA CONDIMENTE DE CARTOFII;CIMBRU;CHIMEN;PIPEROREGANO SE PUNE PESTE CARTOFII.SE TINE LA CUPTOR 40 DE MINUTE LA FOC POTRIVIT.SE MAI TINE 10 MINUTE CU MARAR DEASUPRA SI CASCAVAL.ESTE DELICIOASA CALDA CONSUMATA CU MURATURI.POFTA BUNA.
Sursa www.goodfood.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu