marți, 16 iulie 2013

Cassoulet vegetarian la cuptor

Ingrediente
10 linguri ulei de masline,2 cepe, 2 fire celery,4 catei usturoi,400 gr rosii,1 lingurita zahar brun,1 lingura tarhon,600 ml supa de legume,1 dovlecel, 3 morcovi,1 telina, patrunjel,400 gr fasole boabe,85 gr pesmet

Mod de preparare
Cassoulet vegetarian la cuptor este o reteta vegetariana, foarte gustoasa. Se incalzesc in 3 linguri de ulei de masline si se prajesc cepele si firele de celery, tocate marunt. Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa pe foc un minut. se amesteca apoi cu rosiile tocate din conserva, zaharul brun, tarhonul tocat si se asezoneaza. Se adauga supa de legume si se fierbe la foc mic 30 de minute. Se adauga dovlecelul decojit si tocat, morcovii tocati si telina tocata grosier cu 5 linguri ulei de masline. Se asezoneaza si se introduce in cuptor 30 de minute. Se scot legumele si se da la cuptor 160 grade. Se adauga in amestecul de rosii 400 gr fasole boabe, legumele coapte, mustarul si patrunjelul tocat. Se pun intr-un vas termorezistent. Se amesteca pesmetul cu putin patrunjel si tarhon tocate, apoi se presara peste compozitie si se stropeste cu 2 linguri de ulei de masline. Se pun in cuptor timp de 50 de minute.

Mod de servire
Cassoulet vegetarian la cuptor se serveste calda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu