Ingrediente:
6 felii de chorizo taiate bucati dupa plac
1 lingura ulei de masline
1 lingura ulei nerafinat de dovleac (puteti inlocui cu ulei nerafinat de alune sau ulei de masline extra virgin)
1 lingurita mustar cu boabe intregi
sare si piper negru proaspat macinat dupa gust
un praf mic de fulgi de chili
1/2 ceapa rosie taiata bucati mici
1 rosie taiata bucati
2 linguri busuioc taiat marunt
60 g Manchego ras (puteti inlocui cu Parmigiano Reggiano)
150 g paste penne
un praf de sare
Preparare:
Puneti intr-o cratita cel putin 1 l de apa si aduceti la fierbere. Prajiti chorizo in uleiul de masline la foc mic 2-3 minute apoi luati deoparte. Intr-un bol puneti uleiul de dovleac, mustar, sare, piper, chili si transferati apoi chorizo cu uleiul in care s-a prajit. In alt bol puneti ceapa, rosia si busuiocul.
Cand apa fierbe puneti praful de sare si pastele. Fierbeti conform instructiunilor de pe pachet, al dente. Strecurati pastele si puneti-le intr-un bol. Adaugati peste acestea chorizo cu ulei si mustar, amestecati bine apoi restul de ingrediente (legumele si branza). Optional rezervati putina branza pentru a garnisi.
Serviti imediat.
Portii: 2
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa
Sursa www.reteteculinare.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu