Ingrediente
250 g fasole uscată
350 g carne tocată
50 g orez
1 ceapă
100 g paste făinoase mici
6 linguri sos de tomate
6 linguri apă
1/2 lingurita chili
150 ml ulei
sare
piper
Preparare
1. Fasolea, orezul şi pastele se fierb separat.
2. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în 2 linguri de ulei. Se adaugă carnea tocată, sare şi piper şi se căleşte în continuare.
3. Se prepară un sos din sosul de tomate, apă, chili şi sare.
4. Într-un vas termorezistent se amestecă fasolea, orezul, pastele, carnea şi sosul şi se toarnă uleiul rămas.
5. Compoziţia obţinută se dă la cuptor, pentru aproximativ 30 de minute, amestecând din când în când.
250 g fasole uscată
350 g carne tocată
50 g orez
1 ceapă
100 g paste făinoase mici
6 linguri sos de tomate
6 linguri apă
1/2 lingurita chili
150 ml ulei
sare
piper
Preparare
1. Fasolea, orezul şi pastele se fierb separat.
2. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în 2 linguri de ulei. Se adaugă carnea tocată, sare şi piper şi se căleşte în continuare.
3. Se prepară un sos din sosul de tomate, apă, chili şi sare.
4. Într-un vas termorezistent se amestecă fasolea, orezul, pastele, carnea şi sosul şi se toarnă uleiul rămas.
5. Compoziţia obţinută se dă la cuptor, pentru aproximativ 30 de minute, amestecând din când în când.
Sursa:www.retete.unica.ro
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu