Ingrediente
-8 bucati roşii mari
-400 g ciuperci
-2 legatura ceapă verde
-100 g caşcaval de post
-4 bucati căţei usturoi
-1 legatura pătrunjel
-sare/piper
-ulei de floarea soarelui
-rozmarin proaspat
Preparare
1.Se spală roșiile, se taie şi se scoate miezul.
2.Se curăță și se spală ciupercile, apoi se taie mărunt. Se toarnă ulei într-o tigaie şi se călesc, la foc mic, 10 minute.
3.Se adaugă ceapa tocată mărunt, usturoiul și pătrunjelul şi se mai lasă 5-10 minute.
4.Se umplu roșiile cu compo-ziția de ciuperci, se pune deasupra caşcaval de post ras şi condimente și se așază în tavă. Se bagă în cuptorul încins, timp de 10-15 minute. Se servesc ornate cu crenguțe de rozmarin.
-8 bucati roşii mari
-400 g ciuperci
-2 legatura ceapă verde
-100 g caşcaval de post
-4 bucati căţei usturoi
-1 legatura pătrunjel
-sare/piper
-ulei de floarea soarelui
-rozmarin proaspat
Preparare
1.Se spală roșiile, se taie şi se scoate miezul.
2.Se curăță și se spală ciupercile, apoi se taie mărunt. Se toarnă ulei într-o tigaie şi se călesc, la foc mic, 10 minute.
3.Se adaugă ceapa tocată mărunt, usturoiul și pătrunjelul şi se mai lasă 5-10 minute.
4.Se umplu roșiile cu compo-ziția de ciuperci, se pune deasupra caşcaval de post ras şi condimente și se așază în tavă. Se bagă în cuptorul încins, timp de 10-15 minute. Se servesc ornate cu crenguțe de rozmarin.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu