Ingrediente
o jumatate de kg de spanac proaspat
2 linguri de sos de soia light
1 lingurita de dashi instant (dashi este un fel de delicat japonez)
fulgi de peste bonito
Mod de preparare
Se pune apa la fiert intr-o oala mare,adaugam si sare.
Cand incepe sa fiarba adaugam spanacul curatat,il tinem un minut si il scoatem intr-un recipient in care am adaugat apa rece.Se scurge,se taie in bucati de cate 2 cm app.
Amestecam dashiul cu sosul de soia si il turnam in bol,peste spanac. Presaram fulgii de peste.
Mod de servire
Spanacul in stil japonez se serveste rece pe langa orez.
Sursa:www.culinar.ro
marți, 19 martie 2013
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Arhiva
-
▼
2013
(98)
- ► septembrie (7)
-
▼
martie
(20)
- Chifteluţe de dovlecei
- Orez cu legume si susan
- Spanac cu naut
- Lasagna de legume
- Vinete umplute cu legume
- Chakchouka – oua tunisiene
- Gnocchi cu spanac in sos gorgonzola
- Ravioli cu ciuperci
- Spanac in stil japonez
- Tartine cu legume
- Lasagna mignon cu sparanghel și mozzarella
- Ciuperci cu ceapă roşie şi pătrunjel
- Spaghete cu varză creață, ceapă caramelizată și go...
- Musaca gustoasa cu ciuperci
- Salata de vinete cu ardei copti si ciuperci
- Roşii umplute cu ciuperci
- Tartine cu roșii coapte și pesto de mentă
- Salata de linte cu masline
- Ciorba de linte
- Salata de orez cu fasole neagra
Etichete
alune
ardei copti
cartofi
ceapa
ciorba
ciorba de linte
ciuperci
gorgonzola
lasagna
legume
linte
mancare post
morcovi
mozzarella
naut
orez
patrunjel
post
reteta cu spaghete
reteta cu varza
reteta vegetariana
retete legume
salata
salata de vinete
spanac
sparanghel
stil japonez
susan
tartine cu legume
vegetarian
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu